بصیرت کرمانشاه

سیاسی،مذهبی،سال«اقتصادمقاومتی،اقدام وعمل

بصیرت کرمانشاه

سیاسی،مذهبی،سال«اقتصادمقاومتی،اقدام وعمل

استاندارغیربومی انتخاب شد.



یکی ازنمایندگان کرمانشاه خبردادکه پس ازکش وقوس های فراوان،هئیت دولت ،آقای رضایی بابادی از سوی وزارت کشور جهت تصدی استانداری کرمانشاه به دولت معرفی شده بود،انتخاب وبزودی سکانداراستان خواهدشد.

این درحالی است که برخلاف خواسته نمایندگان استان در جلسه ای قبل از تصمیم معرفی آقای زضای بابادی ،پیشنهاد دادند که فردی بومی برای تصدی استانداری استان انتخاب شود که وزیر کشور زیربارنرفت و گفت در این خصوص تصمیم گرفته شده است.

خلاصه به این ترتیب آقای رضایی بابادی در دولت رای آورد وبعنوان استاندار کرمانشاه معرفی شد.

دردولت های گذشته اکثرا"مسئولین استان غیربومی بودندواین همیشه موردانتقاد واعتراض کرمانشاهیان اصیل وانقلابی بودو

هست.

بعدازاصفهانی ها،تهرانی ها،شیرازیها،شهرکردیهاو.....حالا نوبت آبادان است.ابراهیم رضایی بابادی اهل آبادان است و سابقه استانداری خراسان جنوبی و معاونت استانداری تهران را در کارنامه خود دارد.

انشاءالله ایشان بتواندبرای استان مظلوم که همیشه با عدم توجه کافی روبرو شده است منشاءخیر وبرکت باشدوقدم های

مثبتی بردارندوازمدیران لایق ،کاربلدودلسوزوحافظ بیت المال استفاده وازتمامی نیروهای بومی نهایت حمایت وبهره برداری از

خدمات آنهابرای مردم استان که ازبیکاری،اعتیاد،فساد اخلاقی ،دزدی وجنایت رتبه بالائی دارد ودرعذابندنماید.

سوابق وچگونگی انتخاب ایشان را درادامه مطلب مطالعه فرمائید  ادامه مطلب ...

بستگان رییس جمهور روحانی در کدام جایگاه ها مشغول به کار شده اند؟


آیا شایسته سالاری مد نظر دولت اعتدال با پست دادن به پسر عمه، پسر عمو، خواهر زاده و ... محقق می شود؟

 گروه سیاسی- رجانیوز: «شایسته سالاری» یکی از کلید واژه های مهمی بود که دکتر حسن روحانی در جریان رقابت های انتخاباتی ریاست جمهوری از آن نام برد و به مردم قول داد تا در صورت پیروزی در انتخابات، دولت آینده را بر این مبنا شکل دهد. 

به گزارش رجانیوز، این تعبیر بعد از انتخابات 24 خرداد نیز از کلام رییس جمهور حذف نشد و او با تاکید بر این مساله، به آحاد ملت قول داد تا دولتمردان آینده بر مبنای شایسته سالاری انتخاب شده و هر کس در جایگاه تخصصی خود بکار گرفته شود. به عنوان نمونه رییس جمهور در اولین نشست خبری خود در 27 خرداد ضمن تاکید بر اینکه با کلید آمده ام نه با داس، گفت: «من این قول را می دهم که در دولت آینده از همه مدیران شایسته و متعهد بهره برداری و استفاده شود.»

اما گذشت کمتر از صد روز از آغاز به کار دولت جدید و نگاهی به روند انتصاب های دولت یازدهم نشان می دهد نه تنها این وعده به خوبی عملی نشده بلکه تعداد قابل توجهی از بستگان و نزدیکان رییس جمهور توانسته اند جایگاه های مهم و کلیدی دولت جدید را از آن خود کنند.

به عنوان مثال اسماعیل سماوی خواهرزاده رییس جمهور است که در حال حاضر سه مسئولیت دولتی را همزمان برعهده دارد. این مسئولیت ها عبارتند از: سرپرست گروه مشاوران جوان، رئیس مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری و مشاور رئیس دفتر رئیس جمهور.

علی‌اصغر مونسان نیز دیگر خواهرزاده آقای روحانی است که از سوی اکبر ترکان مشاور رییس جمهور به عنوان مدیرعامل منطقه آزاد کیش انتخاب شد‌ه است.

اما در این میان فقط خواهرزاده های رییس جمهور از این موقعیت بهره مند نبوده اند بلکه علی اصغر پیوندی پسر عمه آقای روحانی نیز اخیرا به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی منصوب شده است.

اما نفر بعدی حسین فریدون برادر رییس جمهور است. فردی که مدتی است دستیار ویژه رئیس جمهور در امور اجرایی شده است.
 
عبدالحسین فریدون نیز پسر عموی آقای رییس جمهور است که اخیرا دو عنوان کلیدی در وزارت علوم را از آن خود کرده است: «مدیرکل وزراتی علوم و آموزش عالی و سرپرست جدید مرکز جذب اعضای هیئت علمی این وزارتخانه.»
 
اما متاسفانه روند انتصاب های تامل برانگیر در دولت جدید که رنگ و بویی از اعتدال ندارد و  دولت را به یک شرکت سهامی خاص برای بستگان رییس جمهور و دیگر نورچشمی ها تبدیل کرده است، به اینجا ختم نمی شود و مروری بر مسئولیت های اخذ شده توسط تعدادی از چهره های اصلی دولت جدید نشان می دهد آنها در حال حاضر چند مسئولیت را به طور همزمان بر عهده گرفته اند.
 
به عنوان نمونه اکبر ترکان که این روزها به «ابوالمشاغل دولت» معروف شده است همزمان 7 مسئولیت مهم  از جمله مشاور ارشد رئیس‌جمهوری، دبیر شورای هماهنگی مناطق آزاد تجاری-صنعتی و ویژه اقتصادی، سرپرست سازمان فضایی ایران، سرپرست شورای عالی امور ایرانیان خارج از کشور، عضو شورای اقتصاد و سرمایه‌گذاری دانش‌ بنیان دانشگاه آزاد، معاونت امور بین الملل ریاست جمهوری و دبیرخانه جنبش عدم تعهد را برعهده دارد.
 

محمد نهاوندیان رییس دفتر رییس جمهور نیز همزمان ریاست اتاق بازرگانی را برعهده دارد.

محمد باقر نوبخت نیز که این روزها بیشتر بواسطه سخنگویی دولت جدید شناخته می شود، همزمان عهده دار معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی و سرپرستی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییس جمهور می باشد.

این در حالی است که دیگر چهره های کم تر شناخته شده دولت مانند سید رضا اکرمی نیز از این قاعده مستثنی نیستند و او علاوه بر ریاست شورای فرهنگی نهاد ریاست جمهوری، مشاور وزیر کشور در امور روحانیت را نیز برعهده دارد.

با این اوصاف مشخص نیبست آیا در میان جمعیت 75 میلیون ایران که بسیاری از مدیران و نخبگان با سابقه کار اجرایی، سیاسی، اجتماعی و ... حضور دارند و در عرصه های مختلف صاحب تجربه و دارای کارنامه موفق هستند، فراد یا افرادی بهتر از نامبردگان برای اداره کشور یافت نشده اند؟

آیا با این روند «شایسته سالاری» در دولت جدید رنگ و بوی واقعی به خود گرفته است و یا در روزهای آتی نیز باید منتظر صدور احکام مشابه از سوی رییس جمهور بود؟


عالم بی ادعا،ساده زیست وچه زودپرکشید.یادش گرامی (شادیروحش فاتحه باصلوات)



فیلم زیر یادآور خاطرات غم انگیزی از آخرین سالهای زندگی پربرکت مرحوم آیت الله نجومی است

که با توجه به فرارسیدن ایام ارتحال آن فقید سعید تقدیم کاربران گرامی میشود.

لطفا برای دانلود و دیدن فیلم کلیک کنید

انتخابات چهارمین دوره شورای هیئات مذهبی شهر کرمانشاه برگزارشد


به گزارش پایگاه فرهنگی ، مذهبی سلام مدینه انتخابات چهارمین دوره شورای هیئات مذهبی شهر کرمانشاه صبح

روزجمعه همزمان با سراسر کشور در تالار غدیربرگزار شد.

در این انتخابات که با حضور مسولین سازمان تبلیغات اسلامی استان و اعضای هیئات مذهبی کرمانشاه برگزار شد ،

هریک از نمایندگان هیئات مذهبی به نمایندگی از هیئت خود به 9 نفر رای دادند و سر انجام از میان داوطلبان ثبت نام کننده (مسئولین هیئات مذهبی)

1-آقایان محمد تقی مقدسی با 259 رای، 2-علیرضا شاهرضایی با 143 رای3-علی مهدی آبادی با 141 رای  4-سرکار خانم ثریا کاویار نیز با 110 رای  5-آقایان آرمانده با 108 رای  6-عطاالله لارتی با 107 رای  7-محمد حسین جابری با 104 رای 8-مسلم نظری با 99 رای 9- سرکار خانم فریبا سالمی با 94 رای به عنوان اعضای چهارمین دوره شورای هیئات مذهبی شهر کرمانشاه انتخاب شدند.


همچنین رییس این شورا نیز پس از تشکیل جلسه هیئت رییسه از میان اعضای شورا برگزیده خواهد شد.


فانوس بصیرت:این انتخابات درحالی برگزارگردیدکه به خیلی ازهیئات ازقبل یعنی یکماه پیش باید اطلاع رسانی میشدبرای اعلام کاندیداتوری مدیریایکی از مدیران هیئت،که متاسفانه چنین نشد،ولی اطلاع رسانی برای رای دادن به کاندیداها الاماشاءالله بدست هیات های مذهبی رسید.البته ممکنه خیلی ها درجریان نباشند،یا مایل به کاندیدا شدن  نبودند. ولی  طبق قانون وعرف بایدهمه اطلاع میداشتند.لازم بذکراست که نامزدشدن ورای آوردن همچی آش دهن سوزی نیست ،که حالا اعتراض میشود.ولی چون

تاکنون درطی 4دوره برگزاری این انتخابات از خیلی از هیئات مذهبی ،دردی رادوا ومرهمی برروی زخمهایشان نه نهاده اندوجمالشان رانیزتاکنون درجلسات  زیارت نکرده ایم .این شائبه را خدای نکرده

تداعی مینماید، که فقط بفکر هیئت خودشان وبعضی از دوستانشان بوده وهستند.

انشاءالله که چنین نبوده ونیست.